Synonymer till apparat

Synonymer till apparat

Ur Synonymordboken
Dela ordet apparat med dina vänner på:

Vad betyder apparat?

  1. mekaniskt hjälpmedel, anordning; anstalter, förberedelser: en stor apparat; organsystem: matsmältningsapparaten; byråkratisk organisation: stats-, partiapparaten || -en; -er
Var med och bygg upp synonymordboken. Är sovra synonymt med  gallra ut ?

Hur används ordet apparat?

 1. Han har byggt upp en egen stab och apparat och har skaffat sponsorer och inkomster som tvingat det norska skidförbundet till kompromisser med norsk längdskidåknings guldkalv.
 2. Den som vill kan köpa en apparat som kopierar en annan persons kort utan att denne märker det.
 3. Enligt reglerna är alla som har en apparat som är avsedd att användas för att se på tv skyldiga att betala mottagaravgiften.
 4. Fast den syndikerade konservative krönikören Charles Krauthammer passade också på att fråga hur det kan komma sig att Barack Obama som nyligen satte slutpunkt i kriget mot terrorismen också är ansvarig för denna massiva apparat som ska samla in information om terrorister.
 5. Bevakningen av hela denna apparat kommer att tillta den närmaste tiden och det kan kanske leda till ett ökat ifrågasättande bland allmänheten.
 6. På det viset blir innehållet tillgängligt från vilken apparat som helst.
 7. På en av hennes bilder tronar till exempel en apparat för kryokonservering.
 8. Den som behövde ringa kunde springa ner till närmaste butik för att låna dess apparat mot betalning.
 9. En grundläggande tanke är att man ska kunna börja spela på en apparat och sedan fortsätta på samma ställe i spelet med en annan apparat.
 10. Detta gör man från telefonen eller surfplattans webbläsare om man använder Apples produkter eller direkt från Aldiko om man har en apparat som använder Android.
 11. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
Mina sökningar
Rensa mina sökord!